Veelgestelde vragen

Na het ondertekenen van de overeenkomst heb je 1 kalenderweek bedenktijd en 2 maanden de tijd om de financiering te regelen

Indien je aangeeft dat je wilt kopen dan zal de makelaar of Heijmans een koop-/ aannemingsovereenkomst opstellen. Deze wordt zorgvuldig met je doorgenomen voordat je ondertekent.

Vanaf het informatiegesprek over de toegewezen woning geldt een optietermijn van 1 week. In deze periode heb je de gelegenheid om je keuze te overwegen en eventueel aanvullende vragen te stellen. Na deze optieperiode word je gevraagd op je de woning wilt kopen of afziet van de optie, waardoor andere koper een kans krijgen.

Als je een woningen toegewezen hebt gekregen, krijg je hiervan persoonlijk bericht van de makelaar of Heijmans. Je wordt dan uitgenodigd voor een gesprek in de eerste week na de toewijzing.

Heijmans wijst de woningen toe. Indien je een financiële check hebt laten uitvoeren heb je een streepje voor bij de toewijzing. Dit kan je aangeven op het inschrijfformulier. Als je een woning hebt toegewezen gekregen ontvangen we deze financiële check graag per ommegaande.

Na de officiële start verkoop is er een nader te bepalen inschrijvingstermijn waarbinnen je je middels het inschrijvingsformulier op de website kunt inschrijven voor jouw favoriete woningen. Zorg ook dat je financiële mogelijkheden bekend zijn, want als je een financiële haalbaarheidscheck hebt laten uitvoeren heb je een streepje voor bij de toewijzing.

Na de officiële start verkoop heb je tot dinsdag 28 november 2023 de tijd om je in te schrijven en een financiële check bij je bank of financieel adviseur te laten uitvoeren.

  • Donderdag 23 november 2023 gaat Buiten in verkoop. Hiervoor wordt er een start verkoop evenement georganiseerd in het I-centrum.
  • Tijd: 16.30-18.00 uur.

Adres: Van Essenlaan 1, Veenendaal-Oost.

Kom zoveel mogelijk op de fiets. Komt je toch met de auto dan kan je op het terrein voor het I-centrum parkeren. Tijdens de startverkoop is het gehele verkoopteam van Buiten aanwezig om al je vragen over het project en de woningen te beantwoorden. Kom je dan ook langs?

We proberen zoveel mogelijk mensen een woning toe te wijzen. Daarbij kijken wij naar de meest concrete kandidaten. Een financiële check laat ons zien dat je de woning kunt financieren of met eigen middelen kunt betalen. Het inleveren van een financiële check, zorgt er dus voor dat je een meer concrete kandidaat wordt.

Je levert je financiële check in op het moment dat je een woning hebt toegewezen gekregen. Op het inschrijfformulier kun je aangeven dat je een check beschikbaar hebt.

Een financiële check is een brief (niet ouder dan 3 maanden) van een bank of hypotheekverstrekker waar in staat dat je – bij het door je opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld – het benodigde bedrag voor jouw gewenste woning kunt lenen of met eigen middelen kunt betalen.

Tip: dit is geen hypotheekaanvraag, alleen een verklaring dat je de financiële mogelijkheden hebt laten doorberekenen.

Het hebben van dubbele woonlasten valt niet te voorkomen bij de koop van een nieuwbouwwoning. Totdat je nieuwbouwwoning klaar is moet je immers ergens anders wonen. In deze periode betaal je naast de bouw van je nieuwe woning, ook voor je huidige onderkomen. Hoe groot de dubbele lasten zijn, is afhankelijk van de fase in het bouwproces en uiteraard jouw persoonlijke situatie. Laat je hierover goed voorlichten door een hypotheekadviseur.

De aanvullende rente is de rente die je betaalt vanaf het moment van overeenkomen tot de datum van transport bij de notaris. De aanvullende rente is fiscaal aftrekbaar en wordt ook wel transportrente genoemd.

Wanneer aan de opschortende voorwaarden is voldaan en we starten met de bouw, ontvang je een hoera-brief. In deze hoera-brief staat de peildatum voor en hoogte van de bouwrente aangegeven. De bouwrente is letterlijk de rente die je tijdens de bouw van je nieuwe woning dient te betalen. Als je later in het traject de woning koopt, ben je de bouwrente verschuldigd tot de datum van tekenen van de leveringsakte bij de notaris.

Het opschortingsrecht houdt in dat je als koper het recht hebt om de betaling van de laatste 5% van de aanneemsom uit te stellen, totdat alle eventuele opleverpunten zijn opgelost. Heijmans stelt hiervoor een bankgarantie van 5%. Je betaalt als koper dus van tevoren wel 100% van de aanneemsom aan Heijmans.

Tijdens de bouw van jouw nieuwe woning betaal je de aannemer in termijnen voor het werk dat hij verricht, de aanneemsom. De termijnen zijn gekoppeld aan de voortgang van de bouw. In de koop-/aannemingsovereenkomst (KAO) staat precies binnen welke termijnen je moet betalen. Is de bouw al gestart op het moment dat je de woning aankoopt? Dan betaal je bij de notaris ook direct de reeds vervallen termijnen, eventuele bouwrente en aanvullende rente (transportrente).

Zodra aan de opschortende voorwaarden* voldaan is en we weten wanneer de bouw gaat starten, ontvang je van Heijmans via het klantportaal een bericht ‘Ingangsdatum voorbehoud financiering’. Dit is het moment waarop je financiële voorbehoud ingaat en je je hypotheek rondmaakt. De hypotheekakte zelf teken je tijdens het transport bij de notaris.

Natuurlijk is het mogelijk om al eerder aan de slag te gaan met het regelen van je hypotheek. Dit kan vanaf het moment dat de KAO getekend is. Je hypotheekadviseur kan vanaf dat moment al hypotheekoffertes bij de bank opvragen. Deze zijn echter maar een bepaalde tijd geldig en er zijn vaak kosten verbonden aan de verlening ervan.

* Onder de opschortende voorwaarden verstaan we de voorwaarden voordat gestart mag worden met de bouw. Hieronder vallen o.a. de omgevingsvergunningen, het voorverkooppercentage en de planacceptatie SWK.

Wanneer je een nieuwbouwwoning ‘vrij op naam’ (v.o.n.) koopt, neemt de verkopende partij de kosten voor de overdracht van de woning voor zijn rekening. Het gaat om de overdrachtsbelasting, de kadastrale kosten en de notariskosten voor de transportakte. Als koper hoef je deze dus niet te betalen! Als koper betaal je bij een prijs ‘vrij op naam’ het volgende: grondkosten, aanneemsom (inclusief eventuele KAO-meerwerkopties), eventuele bouwrente en aanvullende rente (transportrente)

Wanneer je een woning koopt moet je rekening houden met extra kosten, zoals de advieskosten bij het afsluiten van de hypotheek en de notariskosten voor de hypotheekakte. Ook kunnen gewenste meerwerkopties (die niet in de KAO opgenomen zijn) extra kosten met zich meebrengen. Ook kan je de woning bij oplevering laten keuren en zal de inrichting en afwerking van je nieuwe woning ook kosten met zich meebrengen.

De grondkosten betaal je tijdens het transport (het tekenen van de leverings- en hypotheekakte) bij de notaris. Je kunt betalen uit eigen middelen of vanuit je hypotheek en de factuur doorsturen naar je hypotheekverstrekker

Wanneer je de hypotheek niet rond krijgt binnen de termijn van 2 maanden (het financieringsvoorbehoud), kun je de koop kosteloos ontbinden. In dat geval moet je wel een verklaring van een bank overleggen waarin staat dat je de financiering niet rond krijgt.

Hoe graag je de woning ook wilt, de koop (met bijkomende kosten) moet financieel wel haalbaar zijn. We adviseren je daarom vroegtijdig je financiële situatie in kaart te brengen en financieel advies in te winnen. Hiervoor kun je een afspraak maken met een hypotheekadviseur of je stelt je vraag bij de projectmakelaar Diepeveen. Een hypotheekadviseur kan vrijblijvend een haalbaarheidscheck voor je uitvoeren en de makelaar kan een waardebepaling voor de huidige woning opstellen.

In tegenstelling tot een bestaande woning, koop je een nieuwbouwwoning vrij op naam. Hierdoor worden bepaalde kosten niet in rekening gebracht (zie ook: Wat betekent ‘vrij op naam’?). Daarnaast heb je bij een nieuwbouwwoning in de eerste jaren nauwelijks onderhoudskosten. Doordat nieuwbouwwoningen goed geïsoleerd zijn, woon je energiezuinig. Dit scheelt energiekosten!

Door je aan te melden voor de nieuwsbrief, de website regelmatig te bezoeken en/of Facebook te volgen ben je altijd op de hoogte. 

Overleg dit altijd met de makelaar of jouw adviseur. Zodra de opschortende voorwaarden uit de koop/aannemingsovereenkomst verlopen zijn en de (start) bouw is afgekondigd kun je het beste jouw woning verkopen. 

De prognose is dat de woningen in het derde kwartaal van 2025 worden opgeleverd. 

De start verkoop is op donderdag 23 november a.s. De inschrijfperiode loopt vanaf start verkoop tot aan dinsdag 28 november a.s. 

Zodra de opschortende voorwaarden zijn vervuld starten we met de bouw. De bouw van de woningen in Buiten start vooralsnog in het derde kwartaal van 2024. 

De keuze voor een eigen laadvoorziening is mogelijk en je kunt ook kiezen voor alleen de voorbereiding. 

De wanden worden behangklaar opgeleverd. 

De koperskeuzelijst is vanaf start verkoop online beschikbaar. 

Via de website kun je onder downloads de plattegronden en verkooptekeningen inzien, deze zijn vanaf start verkoop online beschikbaar. 

De woningen worden exclusief keuken, maar inclusief badkamer en toilet van Villeroy & Boch en Grohe kranen opgeleverd. 

De woningen zijn voorzien van stadsverwarming voor warmte en koeling. De woningen zijn gasloos en hebben vloerverwarming op elke verdieping. Waar nodig wordt bijverwarming door middel van een elektrische radiator toegepast. 

Jazeker, iedere woning krijgt zonnepanelen. Het varieert wel qua woningtype en ligging. Zie op de prijslijst hoeveel zonnepanelen elke woning heeft. 

Alle woningen hebben energielabel A+++. Het energielabel en of dat de woning energieneutraal is heeft invloed op de leencapaciteit. Vraag je financieel adviseur naar de precieze voorwaarden en mogelijkheden met betrekking tot je leencapaciteit en de hoogte van de rente. 

Nee dat is niet aan de orde. 

Het zijn koopwoningen. 

Dit is de SWK Garantie- en Waarborgregeling. Kijk op www.swk.nl voor meer informatie. 

Een van de voordelen van nieuwbouw is de garantie op de bouwkundige kwaliteit. Deze garantie (en bijbehorende periodes) is vastgelegd in de garantieregeling van SWK. 

Alle woningen worden gebouwd onder de SWK Garantie- en Waarborgregeling. Als eigenaar van de woning heb je hiermee de garantie van een kwalitatief goede woning. Verder weet je dat jouw woning gegarandeerd wordt afgebouwd mochten zich onverhoopt problemen bij de aannemer voordoen. Je hebt bovendien als eigenaar de zekerheid dat eventuele gebreken gedurende de garantietermijn worden hersteld. Kijk voor meer informatie op www.swk.nl

In de buurt bevindt zich voorzieningscentrum Buurtstede met een ontmoetingscentrum, scholen, winkels en medische voorzieningen.

In het plan wordt rekening gehouden met het inpassen van een bushalte centraal in Groenpoort waarmee een goede busverbinding naar het NS-station De Klomp en het centrum van Veenendaal gerealiseerd kan worden. De provincie Utrecht neemt hier nog een besluit over. Verder heeft Veenendaal drie treinstations. 

Groenpoort krijgt een eigen ontsluiten op de N-233. De N-233 wordt daarnaast verbreed en de rotonde bij het Prins Clausplein wordt aangepast ten behoeve van een betere doorstroom van het verkeer richting het centrum. 

Met de fiets of te voet heeft de wijk meerdere in- en uitgangen. 

De woningen van het type Parelmoer- en Porseleinvlinder hebben parkeergelegenheid voor 2 auto's op eigen terrein, even als de hoekwoningen van type Vuurvlinder. In het openbare gebied kan er gratis geparkeerd worden op de parkeervakken naast de straat en op het terrein tussen de rijwoningen. 

Er komen speelvoorzieningen in het brinkje grenzend aan Buiten en in de groene buffers iets ten noorden van het project. 

Na het ondertekenen van de overeenkomst heb je 1 kalenderweek bedenktijd en 2 maanden de tijd om de financiering te regelen

Indien je aangeeft dat je wilt kopen dan zal de makelaar of Heijmans een koop-/ aannemingsovereenkomst opstellen. Deze wordt zorgvuldig met je doorgenomen voordat je ondertekent.

Vanaf het informatiegesprek over de toegewezen woning geldt een optietermijn van 1 week. In deze periode heb je de gelegenheid om je keuze te overwegen en eventueel aanvullende vragen te stellen. Na deze optieperiode word je gevraagd op je de woning wilt kopen of afziet van de optie, waardoor andere koper een kans krijgen.

Als je een woningen toegewezen hebt gekregen, krijg je hiervan persoonlijk bericht van de makelaar of Heijmans. Je wordt dan uitgenodigd voor een gesprek in de eerste week na de toewijzing.

Heijmans wijst de woningen toe. Indien je een financiële check hebt laten uitvoeren heb je een streepje voor bij de toewijzing. Dit kan je aangeven op het inschrijfformulier. Als je een woning hebt toegewezen gekregen ontvangen we deze financiële check graag per ommegaande.

Na de officiële start verkoop is er een nader te bepalen inschrijvingstermijn waarbinnen je je middels het inschrijvingsformulier op de website kunt inschrijven voor jouw favoriete woningen. Zorg ook dat je financiële mogelijkheden bekend zijn, want als je een financiële haalbaarheidscheck hebt laten uitvoeren heb je een streepje voor bij de toewijzing.

Na de officiële start verkoop heb je tot dinsdag 28 november 2023 de tijd om je in te schrijven en een financiële check bij je bank of financieel adviseur te laten uitvoeren.

  • Donderdag 23 november 2023 gaat Buiten in verkoop. Hiervoor wordt er een start verkoop evenement georganiseerd in het I-centrum.
  • Tijd: 16.30-18.00 uur.

Adres: Van Essenlaan 1, Veenendaal-Oost.

Kom zoveel mogelijk op de fiets. Komt je toch met de auto dan kan je op het terrein voor het I-centrum parkeren. Tijdens de startverkoop is het gehele verkoopteam van Buiten aanwezig om al je vragen over het project en de woningen te beantwoorden. Kom je dan ook langs?

We proberen zoveel mogelijk mensen een woning toe te wijzen. Daarbij kijken wij naar de meest concrete kandidaten. Een financiële check laat ons zien dat je de woning kunt financieren of met eigen middelen kunt betalen. Het inleveren van een financiële check, zorgt er dus voor dat je een meer concrete kandidaat wordt.

Je levert je financiële check in op het moment dat je een woning hebt toegewezen gekregen. Op het inschrijfformulier kun je aangeven dat je een check beschikbaar hebt.

Een financiële check is een brief (niet ouder dan 3 maanden) van een bank of hypotheekverstrekker waar in staat dat je – bij het door je opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld – het benodigde bedrag voor jouw gewenste woning kunt lenen of met eigen middelen kunt betalen.

Tip: dit is geen hypotheekaanvraag, alleen een verklaring dat je de financiële mogelijkheden hebt laten doorberekenen.

Het hebben van dubbele woonlasten valt niet te voorkomen bij de koop van een nieuwbouwwoning. Totdat je nieuwbouwwoning klaar is moet je immers ergens anders wonen. In deze periode betaal je naast de bouw van je nieuwe woning, ook voor je huidige onderkomen. Hoe groot de dubbele lasten zijn, is afhankelijk van de fase in het bouwproces en uiteraard jouw persoonlijke situatie. Laat je hierover goed voorlichten door een hypotheekadviseur.

De aanvullende rente is de rente die je betaalt vanaf het moment van overeenkomen tot de datum van transport bij de notaris. De aanvullende rente is fiscaal aftrekbaar en wordt ook wel transportrente genoemd.

Wanneer aan de opschortende voorwaarden is voldaan en we starten met de bouw, ontvang je een hoera-brief. In deze hoera-brief staat de peildatum voor en hoogte van de bouwrente aangegeven. De bouwrente is letterlijk de rente die je tijdens de bouw van je nieuwe woning dient te betalen. Als je later in het traject de woning koopt, ben je de bouwrente verschuldigd tot de datum van tekenen van de leveringsakte bij de notaris.

Het opschortingsrecht houdt in dat je als koper het recht hebt om de betaling van de laatste 5% van de aanneemsom uit te stellen, totdat alle eventuele opleverpunten zijn opgelost. Heijmans stelt hiervoor een bankgarantie van 5%. Je betaalt als koper dus van tevoren wel 100% van de aanneemsom aan Heijmans.

Tijdens de bouw van jouw nieuwe woning betaal je de aannemer in termijnen voor het werk dat hij verricht, de aanneemsom. De termijnen zijn gekoppeld aan de voortgang van de bouw. In de koop-/aannemingsovereenkomst (KAO) staat precies binnen welke termijnen je moet betalen. Is de bouw al gestart op het moment dat je de woning aankoopt? Dan betaal je bij de notaris ook direct de reeds vervallen termijnen, eventuele bouwrente en aanvullende rente (transportrente).

Zodra aan de opschortende voorwaarden* voldaan is en we weten wanneer de bouw gaat starten, ontvang je van Heijmans via het klantportaal een bericht ‘Ingangsdatum voorbehoud financiering’. Dit is het moment waarop je financiële voorbehoud ingaat en je je hypotheek rondmaakt. De hypotheekakte zelf teken je tijdens het transport bij de notaris.

Natuurlijk is het mogelijk om al eerder aan de slag te gaan met het regelen van je hypotheek. Dit kan vanaf het moment dat de KAO getekend is. Je hypotheekadviseur kan vanaf dat moment al hypotheekoffertes bij de bank opvragen. Deze zijn echter maar een bepaalde tijd geldig en er zijn vaak kosten verbonden aan de verlening ervan.

* Onder de opschortende voorwaarden verstaan we de voorwaarden voordat gestart mag worden met de bouw. Hieronder vallen o.a. de omgevingsvergunningen, het voorverkooppercentage en de planacceptatie SWK.

Wanneer je een nieuwbouwwoning ‘vrij op naam’ (v.o.n.) koopt, neemt de verkopende partij de kosten voor de overdracht van de woning voor zijn rekening. Het gaat om de overdrachtsbelasting, de kadastrale kosten en de notariskosten voor de transportakte. Als koper hoef je deze dus niet te betalen! Als koper betaal je bij een prijs ‘vrij op naam’ het volgende: grondkosten, aanneemsom (inclusief eventuele KAO-meerwerkopties), eventuele bouwrente en aanvullende rente (transportrente)

Wanneer je een woning koopt moet je rekening houden met extra kosten, zoals de advieskosten bij het afsluiten van de hypotheek en de notariskosten voor de hypotheekakte. Ook kunnen gewenste meerwerkopties (die niet in de KAO opgenomen zijn) extra kosten met zich meebrengen. Ook kan je de woning bij oplevering laten keuren en zal de inrichting en afwerking van je nieuwe woning ook kosten met zich meebrengen.

De grondkosten betaal je tijdens het transport (het tekenen van de leverings- en hypotheekakte) bij de notaris. Je kunt betalen uit eigen middelen of vanuit je hypotheek en de factuur doorsturen naar je hypotheekverstrekker

Wanneer je de hypotheek niet rond krijgt binnen de termijn van 2 maanden (het financieringsvoorbehoud), kun je de koop kosteloos ontbinden. In dat geval moet je wel een verklaring van een bank overleggen waarin staat dat je de financiering niet rond krijgt.

Hoe graag je de woning ook wilt, de koop (met bijkomende kosten) moet financieel wel haalbaar zijn. We adviseren je daarom vroegtijdig je financiële situatie in kaart te brengen en financieel advies in te winnen. Hiervoor kun je een afspraak maken met een hypotheekadviseur of je stelt je vraag bij de projectmakelaar Diepeveen. Een hypotheekadviseur kan vrijblijvend een haalbaarheidscheck voor je uitvoeren en de makelaar kan een waardebepaling voor de huidige woning opstellen.

In tegenstelling tot een bestaande woning, koop je een nieuwbouwwoning vrij op naam. Hierdoor worden bepaalde kosten niet in rekening gebracht (zie ook: Wat betekent ‘vrij op naam’?). Daarnaast heb je bij een nieuwbouwwoning in de eerste jaren nauwelijks onderhoudskosten. Doordat nieuwbouwwoningen goed geïsoleerd zijn, woon je energiezuinig. Dit scheelt energiekosten!

Door je aan te melden voor de nieuwsbrief, de website regelmatig te bezoeken en/of Facebook te volgen ben je altijd op de hoogte. 

Overleg dit altijd met de makelaar of jouw adviseur. Zodra de opschortende voorwaarden uit de koop/aannemingsovereenkomst verlopen zijn en de (start) bouw is afgekondigd kun je het beste jouw woning verkopen. 

De prognose is dat de woningen in het derde kwartaal van 2025 worden opgeleverd. 

De start verkoop is op donderdag 23 november a.s. De inschrijfperiode loopt vanaf start verkoop tot aan dinsdag 28 november a.s. 

Zodra de opschortende voorwaarden zijn vervuld starten we met de bouw. De bouw van de woningen in Buiten start vooralsnog in het derde kwartaal van 2024. 

De keuze voor een eigen laadvoorziening is mogelijk en je kunt ook kiezen voor alleen de voorbereiding. 

De wanden worden behangklaar opgeleverd. 

De koperskeuzelijst is vanaf start verkoop online beschikbaar. 

Via de website kun je onder downloads de plattegronden en verkooptekeningen inzien, deze zijn vanaf start verkoop online beschikbaar. 

De woningen worden exclusief keuken, maar inclusief badkamer en toilet van Villeroy & Boch en Grohe kranen opgeleverd. 

De woningen zijn voorzien van stadsverwarming voor warmte en koeling. De woningen zijn gasloos en hebben vloerverwarming op elke verdieping. Waar nodig wordt bijverwarming door middel van een elektrische radiator toegepast. 

Jazeker, iedere woning krijgt zonnepanelen. Het varieert wel qua woningtype en ligging. Zie op de prijslijst hoeveel zonnepanelen elke woning heeft. 

Alle woningen hebben energielabel A+++. Het energielabel en of dat de woning energieneutraal is heeft invloed op de leencapaciteit. Vraag je financieel adviseur naar de precieze voorwaarden en mogelijkheden met betrekking tot je leencapaciteit en de hoogte van de rente. 

Nee dat is niet aan de orde. 

Het zijn koopwoningen. 

Dit is de SWK Garantie- en Waarborgregeling. Kijk op www.swk.nl voor meer informatie. 

Een van de voordelen van nieuwbouw is de garantie op de bouwkundige kwaliteit. Deze garantie (en bijbehorende periodes) is vastgelegd in de garantieregeling van SWK. 

Alle woningen worden gebouwd onder de SWK Garantie- en Waarborgregeling. Als eigenaar van de woning heb je hiermee de garantie van een kwalitatief goede woning. Verder weet je dat jouw woning gegarandeerd wordt afgebouwd mochten zich onverhoopt problemen bij de aannemer voordoen. Je hebt bovendien als eigenaar de zekerheid dat eventuele gebreken gedurende de garantietermijn worden hersteld. Kijk voor meer informatie op www.swk.nl

In de buurt bevindt zich voorzieningscentrum Buurtstede met een ontmoetingscentrum, scholen, winkels en medische voorzieningen.

In het plan wordt rekening gehouden met het inpassen van een bushalte centraal in Groenpoort waarmee een goede busverbinding naar het NS-station De Klomp en het centrum van Veenendaal gerealiseerd kan worden. De provincie Utrecht neemt hier nog een besluit over. Verder heeft Veenendaal drie treinstations. 

Groenpoort krijgt een eigen ontsluiten op de N-233. De N-233 wordt daarnaast verbreed en de rotonde bij het Prins Clausplein wordt aangepast ten behoeve van een betere doorstroom van het verkeer richting het centrum. 

Met de fiets of te voet heeft de wijk meerdere in- en uitgangen. 

De woningen van het type Parelmoer- en Porseleinvlinder hebben parkeergelegenheid voor 2 auto's op eigen terrein, even als de hoekwoningen van type Vuurvlinder. In het openbare gebied kan er gratis geparkeerd worden op de parkeervakken naast de straat en op het terrein tussen de rijwoningen. 

Er komen speelvoorzieningen in het brinkje grenzend aan Buiten en in de groene buffers iets ten noorden van het project. 

Alles weten over nieuwbouw? Kijk op Heijmansnieuwbouw.nl. Jouw hulp bij het kopen van een nieuwbouwhuis.